Wachten op Schiphol

Vertraging

Vertraging hebben op Schiphol kan de besten overkomen, het is daarom erg vervelend als dat gebeurt! Ook hoef je niet altijd te wachten door vertraging, het kan ook zijn dat je vliegtuig ’s nachts vliegt, maar dat je ’s avonds liever al weg rijdt naar de luchthaven. Kijken naar opstijgende vliegtuigen en landende vliegtuigen gaat je na een tijdje ook vervelen, daarom kom ik met handige tips voor jou waar je wellicht wat aan hebt!

Voor de douane

Schiphol plaza

Ben je nog voor of achter de douane? Als je voor de douane bent kun je bij de Schiphol plaza shoppen en eten. Ook kun je naar het panoramadak gaan om te bekijken hoe de vluchten opstijgen en landen op de landingsbaan. De Schiphol plaza is van 07:00 uur t/m 22:00 uur geopend, zeven dagen per week. De openingstijden zijn niet heel precies, de winkels zijn een uur voor de eerste vlucht geopend en een uur na de laatste vlucht sluiten de winkels de deuren.

Achter de douane

Hotel Yotel

De tijd kom je het snelst door, door te slapen. Dit hotel biedt jou deze mogelijkheid. Je kunt hier kamers huren voor een paar uur, doe een powernap of ga even languit op je bed genieten van de comfort.

Een frisse douche

Heb je een frisse douche nodig? Ga dan naar de eerste etage van Lounge 3, daar vindt je Hotel Mercure. Voor slechts €15,- heb je de mogelijk om even heerlijk te douchen. Zeep, shampoo, badmutsen en handdoeken worden voor je verzorgd. Je hebt een haarföhn tot je beschikking en krijgt een gratis drankje.

Massage

Als je gestrest bent door het missen van je vlucht of heb je een andere reden waarom je gestrest bent? Ga naar de massage-o-matic. Dit is een computergestuurde massagestoel die je van ontspannende beelden voorziet en van ontspannende muziek. Heb je meer zin in een massage van een persoon? Ga dan naar Back to Life op de Holland Boulevard. Dit is uiteraard wat duurder, maar voor wat hoort wat natuurlijk!

Jeroen

View more posts from this author