Vliegen op je tweede huis aan de Costa del Sol

Spanje is één van de populairste vakantielanden binnen Europe en jaarlijks brengen honderdduizenden Nederlanders hier dan ook de vakantie door.
De liefde voor Spanje zit bij veel mensen dusdanig diep dat ze naar verloop van tijd overwegen om hier een tweede huis aan te schaffen.
Er zijn natuurlijk verschillende gebieden waar het prima toeven is maar voor veel mensen is een tweede huis aan de Costa del Sol toch wel de ultieme wens. Het is prachtige regio met schitterende stranden en het binnenland is ook de moeite waard. Bovendien kun je voor weinig geld een vliegticket kopen en koersen richting het internationale vliegveld van Malaga.

de Costa del Sol en het vliegveld van Malaga, een gouden combinatie

Mensen die een tweede woning in het buitenland bezitten en deze doorgaans per vliegtuig bezoeken weten het. Een goede infrastructuur door de lucht in onontbeerlijk. De Costa del Sol is dusdanig ver gelegen dat het afreizen per auto voor de meeste landgenoten geen optie is. Het is dan goed te weten dat het internationale vliegveld van Malaga goede verbindingen heeft met luchthaven Schiphol in Nederland. Frequente lijnverbindingen zorgen voor een breed scala aan vluchttijden. Ook enkele regionale Nederlandse vliegvelden bieden mogelijkheden voor het afreizen naar uw recreatiewoning aan de Spaanse Costa del Sol. Maar het ook mogelijk om vanaf België of Duitsland te vliegen. Diverse prijsvechters doen Malaga aan en een retourticket naar het zuiden van Spanje is met enig zoekwerk op het internet voor enkele tientjes te koop.

een eigen woning aan de Costa del Sol is een droom voor velen

Wel eens de vakantie doorgebracht aan de Costa del Sol ? Mocht dit zo zijn dan kun je meepraten over de diversiteit van deze regio in Zuidelijk Spanje. Je hebt er de prachtige zandstranden die honderden kilometers kustlijn beslaat. Er zijn de leuke kustplaatsen met in de nabijheid altijd wel een hoogwaardige golfcourse van minimaal achttien holes. En dan hebben we het nog niet eens over het achterland van de Costa del Sol gehad. Het karaktervolle Andalusië met de leuke witte dorpjes die als parels tussen de groene heuvels verscholen liggen.
Wil je inspiratie opdoen over wat er te koop is aan de Costa del Sol dan kun je een kijkje nemen op de website Recreatiewoning.nl. Hier tref je een divers aanbod van tweede huizen in onder andere Spanje. Ook kun je hier informatie vinden over de diverse dorpjes in dit gebied, raadpleeg hiervoor het uitgebreide landendossier eens.
De Costa del Sol in Spanje leuk om op vakantie te gaan, nog leuker om een eigen huis of appartement te bezitten!

Jeroen

View more posts from this author