Goedkope vliegtickets

Iedereen die een vliegreis wil gaan maken is op zoek naar de goedkoopste vliegtickets. Maar waar kunt u het beste beginnen met uw zoektocht? Welke sites zijn voor u relevant? Het kopen van goedkope vliegtickets kan op diverse manieren. U kunt uw tickets online boeken, via een reisbureau, via een reisagent of rechtstreeks op de luchthaven. Voor de aanschaf van een ticket is het raadzaam om te kijken of de verkoper een keurmerk heeft en te vertrouwen is. Let er ook op dat de aanbieder aangesloten is bij een garantiefonds, mocht de aanbieder tussen boeken en reis failliet gaan dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen.

Je ticket boeken bij zogenaamde ‘low cost maatschappijen’ kan als nadeel hebben dat u het ticket niet meer kunt wijzigen nadat de boeking is gedaan. Mocht u om welke reden dan ook de vlucht niet kunnen nemen dan worden er vaak extra kosten aan u berekend voor het overboeken van de vlucht. Veel maatschappijen zijn hier flexibeler in en in sommige gevallen kan overboeken zelfs kosteloos zijn.

Een andere optie voor een goedkope vliegreis is het boeken van een last minute aanbieding. Bij een last minute boekt u een vlucht die niet volgeboekt is en waar de laatste plaatsen aan boord goedkoper van de hand gedaan worden. Probeer nooit een ticket te boeken voordat u vergeleken heeft of u daadwerkelijk de laagste prijs betaald. Er bestaan veel websites waar u kunt zoeken naar de goedkoopste vliegtickets.

Enkele tips

Hieronder vindt u een overzicht van maatschappijen waar vaak tegen een gunstig tarief vliegtickets geboekt kunnen worden. Vervolgens vindt u een beknopt overzicht van Nederlandse vliegtuigmaatschappijen waar u rechtstreeks vliegtickets kunt boeken.

Online verkooppunten

CheapTickets

CheapTickets.nl

Bij CheapTickets.nl kunt u prijzen vergelijken van ruim 800 Airlines en ruim 9000 bestemmingen.

Tix nl

Tix.nl

Bij Tix.nl kunt u uw tickets ook selecteren op beenruimte en vliegtijd. Lekker comfortabel.

Skyscanner

Skyscanner.nl

Bij Skyscanner.nl vergelijkt u gemakkelijk de prijzen van vliegtickets en hotels.

Expedia

Expedia.nl

Bij Expedia.nl vergelijkt en boekt u voordelige vliegtickets wereldwijd mogelijk in combinatie met hotel of huurauto.

Chaser.nl

Chaser.nl

Bij Chaser.nl vergelijkt u binnen enkele seconden diverse vergelijkingssites en vliegmaatschappijen.

vliegtickets-nl

Vliegtickets.nl

Bij vliegtickets.nl zoekt u naar alle aanbiedingen en boekt u makkelijk met uw Air Miles.

Luchtvaarmaatschappijen

KLM

KLM.nl

KLM.nl is de nationale luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Schiphol Airport.

Transavia

Transavia.com

Transavia.com is een goedkope Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij.

Corendon Dutch Airlines

Corendon.nl

Corendon Dutch Airlines is een zusteronderneming van de Turkse luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines. Hier kunt u rechtstreeks vliegtickets en volledige vakanties boeken.

Links

Directe links naar de websites van de genoemde websites vindt u aan de linkerzijde onder het kopje “Partners”.