Een vliegvakantie naar het buitenland

Ieder jaar gaan er in Nederland zo’n 4,1 miljoen mensen met vliegvakantie. Er zijn veel redenen te bedenken om het vliegtuig te verkiezen boven de auto. Waar zou jij voor kiezen?

Met het vliegtuig kom je verder
Na een lange vermoeiende rit van een uurtje of acht zit je niet verder Macon in Midden-Frankrijk. Bij aankomst moet je de auto nog uitpakken en boodschappen doen. Voor je vakantie daadwerkelijk kan beginnen ben je twee dagen verder. Nee, neem dan het vliegtuig! In hetzelfde aantal uren zit je aan de andere kant van de wereld. In een reis van nog geen vier uur zit je al in een zonnig oord.

Zongarantie
Frankrijk, Spanje en Italië zijn vanzelfsprekend allemaal prachtige landen waar de kans op mooi weer ruim aanwezig is, maar als je kiest voor bijvoorbeeld midden Frankrank, noord Spanje of Noord Italië heb je geen echte zongarantie. Voor je het weet zit je een week in de regen en daarvoor hoef je Nederland niet uit. Stap in het vliegtuig! Je zit in no time in Griekenland of de Canarische eilanden in een graadje of dertig van een cocktail te genieten. Gemiddeld valt er in deze landen in de zomer 0 mm regen. Dat is toch het fijnste vooruitzicht? Lekker onbeperkt van de zon genieten en een gezond kleurtje krijgen. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een vliegvakantie.

Gemak zonder stress
Je kent het wel. De vakantie komt eraan en de eerste stressverschijnselen dienen zich alweer aan. Hoe gaan we deze keer zonder ruzie op vakantie? Wat moet je allemaal meenemen? Wat heb je nodig? En het belangrijkste past alles in de auto? Dan is er nog de lange weg er naar toe waarop toch al menig huwelijk stuk is gelopen. Het inpakken voor een vliegvakantie is behoorlijk overzichtelijk. Je pakt je koffer, gaat naar het vliegveld en checkt in. Op het vliegveld heb je nog tijd over om van een kop koffie te genieten of te winkelen. Je vakantie is begonnen! Je bent al ontspannen vóór je in het vliegtuig zit. De vakantie kan beginnen en je komt uitgerust aan.

Jeroen

View more posts from this author